Aktuálně

15.07.2016 13:33

Nyní jsem Kubíčka přihlásila k rehabilitačnímu cvičení na klinice Axon v Praze. Toto cvičení nehradí zdravotní pojištovna, tudíž budu shánět sponzory, kteří by na toto velice nákladné cvičení Kubíčkovi přispěli.

Více o klinice Axon zde : www.neuroaxon.cz/cz/

 

Kubíček nastoupil na neurorehabilitaci do Axonu 28.11.-18.12.2016. 

Zaměřují se na posílení šíje, rukou. Dále protahování rukou, nohou-neuromobilizace. Má kyslík, snoezelen a cvičení v kosmickém oblečku.

18.12.16- dnes Kubíčkovi skončilo 3týdenní cvičení a troufám si říct, že pro nás s pozitivním výsledkem ;-) Poslední týden Kubík opravdu makal, byl i na 4, což se mu líbilo, ikdyž má oboustannou luxaci kyčlí, nic ho nebolelo a byl spokojený.

Ráda bych s ním absolvovala další toto cvičení v Axonu, byl nám doporučen 4týdenní pobyt, aby to mělo smysl. Problém je v tom, že pojišťovny tento druh rehabilitace neplatí a já nemám dostatek finančních prostředků, abych Kubíkovi mohla zaplatit 56.520,-Kč za další rehabilitaci, která mu pomáhá. Ikdyž sbíráme víčka, za která dostáváme 7,-Kč/1kg než nasbíráme potřebné korunky trvá to několik let a tyto speciální rehabilitace by se měli opakovat aspon 2x do roka.

Pokud by chtěl někdo Kubíčkovi jakkoliv pomoc, přispět, má svůj účet a za každou pomoc moc děkujeme! Budeme žádat i různé nadace o pomoc.

Moc děkujeme všem, kdo nám drží palečky a fandí Kubíkovi <3